Tak for i år!

Vi glæder os til endnu en fantastisk dag med Fri for Mobberi Børnestafetten i 2018, sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 2. juni 2018. 

Hyggeligt børneløb mod mobning
Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning.
Løbet markerer det alvorlige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Løbet er for børn fra 0-13 år, som alle løber en kilometer – de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn.

Børnene får en løbebluse fra WHEAT og en flot medalje, som bliver uddelt af populære karakterer fra børnenes univers og Fri for Mobberi. Efter løbet er der vand og frugt til løberne.

Børneunderholdning og sjove aktiviteter
På pladsen er der også masser af underholdning til børnene. Bubber er konferencier, og i år kan børnene bl.a. opleve Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, Jacinta og Kalles Store Trommeshow.

Bamseven i egen høje person er selvfølgelig også med, og børnene kan få en Fri for Mobberi- ’tatovering’, lege med kæmpesæbebobler, deltage i en tromme-workshop og slappe af ved tegnebordene.

Tilmelding, startnumre og løbsafvikling
Hvert barn tilmeldes enkeltvis. Omkring en uge inden løbet modtager I startkort på e-mail.

Startkortet indeholder alle de praktiske informationer, I har brug for ifm. løbet, og det skal medbringes, når I henter startnummer og T-shirt.

Startnumre og T-shirts kan hentes på pladsen fra klokken 10.00 på løbsdagen.

Børnene sendes af sted i tre-fire forskellige startgrupper med en lille Bamseven som stafet. De tre starter går kl. 12.00, 12.15 og 12.30

Når barnet er kommet i mål, kaster han eller hun sin lille bamse i favnen på en stor Bamseven og får derefter sin medalje.

Børn, der gerne vil løbe sammen, skal hente startnumre sammen. Deltagerne fordeles ligeligt i de tre startgrupper.

 

Begrænset antal pladser
For at sikre at årets løb i Mindeparken igen bliver en god oplevelse for de mange små deltagere, er der plads til max. 800 tilmeldte børn. Det er derfor en god ide at tilmelde sig i god tid.

 

Fri for Mobberi
Fri for Mobberi er et forebyggende antimobbeprogram til 0-8-årige børn, fagfolk og forældre, som Mary Fonden og Red Barnet står bag. Ole Kirk’s Fond er økonomisk samarbejdspartner i Fri For Mobberi.

Programmet består af pædagogiske materialer, der gør det nemt målrettet at styrke børnefællesskabet og forebygge mobning. Fri for Mobberi er i dag ude i ca. 50 pct. af alle danske børnehaver og i ca. 40 pct. af alle skoler og SFO' er.

Læs mere om Fri for Mobberi på facebook.com/friformobberi, i Fri for Mobberis nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på friformobberi.dk, og på Instagram @friformobberi og under hashtaggene #friformobberi og  #børnestafetten2017.

 

Sponsorer
Fri for Mobberi Børnestafetten arrangeres af Mary Fonden og Red Barnet i samarbejde med Aarhus 1900.

DHL og WHEAT er sponsorer.

Ret til ændringer forbeholdes