HYGGELIGT BØRNELØB MOD MOBNING

Fri for Mobberi Børnestafetten lørdag den 25. maj 2019 er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning, hvor Aarhus 1900 Atletik/Motion er med som teknisk arrangør. Løbet markerer det alvorlige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Løbet er for børn fra 0-13 år, som alle løber en kilometer – de mindste gerne i selskab med en forælder og evt. i klapvogn.

Børnene får en løbebluse fra WHEAT og en flot medalje, som bliver uddelt af populære karakterer fra børnenes univers og Fri for Mobberi. Efter løbet er der vand og frugt til løberne.

 

                                       


BØRNEUNDERHOLDNING OG SJOVE AKTIVITETER
På pladsen er der også masser af underholdning til børnene.

Børnene kan bl.a. også møde Fri for Mobberis Bamseven i egen høje person, få en ’tatovering’, lege med kæmpesæbebobler eller slappe af ved tegnebordene.

Pladsen er åben fra 10-14.

Se programmet for 2018 her.


TILMELDING, STARTNUMRE OG AFVIKLING
Tilmelding for 2019 er endnu ikke åben.

Hvert barn tilmeldes enkeltvis. Omkring en uge inden løbet modtager I startkort på e-mail.

Startkortet indeholder alle de praktiske informationer, I har brug for ifm. løbet, og det skal medbringes, når I henter startnummer og T-shirt.

Startnumre og T-shirts kan hentes på pladsen fra klokken 10.00 på løbsdagen.

Børnene sendes af sted i tre forskellige startgrupper med en lille Bamseven som stafet.

Når barnet er kommet i mål, kaster han eller hun sin lille bamse i favnen på en stor Bamseven og får derefter sin medalje.

Børn, der gerne vil løbe sammen, skal ved afhentning af startnumre blot bede om at få samme farve startnumre.


BEGRÆNSET ANTAL PLADSER
Der er et begrænset antal pladser til den populære børnestafet. Det er derfor en god ide at tilmelde sig i god tid. 


FRI FOR MOBBERI
Fri for Mobberi er et forebyggende antimobbeprogram til 0-8-årige børn, fagfolk og forældre, som Mary Fonden og Red Barnet står bag. Ole Kirk’s Fond er økonomisk samarbejdspartner i Fri For Mobberi.

Programmet består af pædagogiske materialer, der gør det nemt målrettet at styrke børnefællesskabet og forebygge mobning. Fri for Mobberi er i dag ude i ca. 50 pct. af alle danske børnehaver og i ca. 40 pct. af alle skoler og SFO' er.

Læs mere om Fri for Mobberi på facebook.com/friformobberi, i Fri for Mobberis nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på friformobberi.dk, og på Instagram @friformobberi og under hashtaggene #friformobberi og #børnestafetten2018. 


SPONSORER
Fri for Mobberi Børnestafetten arrangeres af Mary Fonden og Red Barnet i samarbejde med Aarhus 1900.

DHL og WHEAT er sponsorer.