Vil du lære at løbe? Kom i gang i et lokalt, trygt og fedt fællesskab!

KICK – Din løbestart er et nyt tilbud fra en række østjyske løbeklubber, lavet i samarbejde med DGI Løb, målrettet voksne, der godt kunne tænke sig at komme i gang med at løbe.
KICK – Din løbestart giver dig:

  • Et trygt og sikkert fællesskab at komme i gang med løb
  • Adgang til et begynderhold i Aarhus 1900 i 12 uger
  • Hjælp og opbakning fra motiverede trænere
  • Løb i dit tempo og skadesforebyggende træning
  • En lyst til at løbe og ikke mindst nyde det
  • Større overskud og glæde i hverdagen på længere sigt
  • En flot løbe-T-shirt

Hvorfor skal jeg tilmelde mig?

Det kan være, du vil i gang med at motionere igen efter en længere pause. Det kan være, at du aldrig før har dyrket regelmæssig motion, men vil til at starte. Det er lige meget, hvor du kommer fra og, hvad dit niveau er.

Hos KICK – Din løbestart har vi ikke fokus på tider, kilometer eller, om du har det sidste nye skrig indenfor løbetøj. Her kan alle kan være med uanset niveau og forudgående erfaringer.

KICK – Din løbestart giver dig mulighed for at komme sikkert i gang med løb i Aarhus 1900 med opstart i uge 10, 2019. Du starter på et begynderhold sammen med andre nye løbere, og du vil hurtigt opleve, hvordan du bliver bedre uge efter uge i et fedt fællesskab sammen med de andre.

Forløbet afsluttes efter 12 uger med et stor løbeevent søndag den 2. juni 2019 i Mindeparken i Aarhus, sammen med begynderholdene fra de andre østjyske løbeklubber. Herefter bliver du inviteret til at fortsætte med at løbe på et af de eksisterende hold i Aarhus 1900 – selvfølgelig sammen med dem du er startet med.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tilmeld dig her

Tilmelding til KICK - Din løbestart koster 499 kr. for hele forløbet, som beskrevet herover.

I Aarhus 1900 får du oven i hatten medlemskab af klubben fra opstarten i uge 10, og frem til udgangen af september.

Tilmelder du dig allerede nu, er du velkommen til at deltage gratis på vores walk hold, frem til opstarten i uge 10. Så er du hurtig, kan du faktisk få op til 9 måneders træning i Aarhus 1900 for 499 kr. 

Medlemskab af Aarhus 1900 giver adgang til en række medlemsfordele, herunder gratis deltagelse i tilskudsløb og klubbens egne løb.

Tilmelding til KICK - Din løbestart

KICK - Din løbestart på facebook

Som deltager i KICK - Din løbestart, er du en del af et stort løbefællesskab på tværs af Østjyske løbeklubber, Du finder facebooksiden her: Link til KICK - Din løbestart på facebook.