AARHUS' SMUKKESTE OG MEST TRADITIONSRIGE MOTIONSLØB

Lørdag den 1. september skydes ODL Marselisløbet igang for 47. år i træk. Endnu engang vil tusindevis af løbere deltage i det traditionsrige løb og løbe i de smukke Marselisskove. Udover at løbe på de smukke, traditionsrige løberuter, er der også lagt op til en byfest med massevis af aktiviteter og underholdning for alle. Det er derfor den perfekte anledning til at være sammen med venner, familie, studiekammerater og kollegaer til denne årlige sommerfest på Tangkrogen

 

                                                                  

 


 

DISTANCER
Til ODL Marselisløbet kan alle være med, når den smukke tur i Marselisskoven finder sted. Uanset om man har lyst til den klassiste 12 km rute eller 6 km. Der er også mulighed for en 6 km walk. Og de yngste vil få fornøjelsen af 3 km børneløb, hvor alle børn vil få en t-shirt og en medalje. Du kan læse mere om de forskellige distancer herunder:

 

                                                                                   

 


 

NYT START- OG MÅLOMRÅDE
I 2018 vil du til ODL Marselisløbet opleve et start- og målområde, som bryder den ellers traditionsrige opstilling. Alle firmateltene vil danne rammen for målstrækningen, og når du kommer i mål, kommer du direkte ind til den intime Marselisplads, som vil summe af hygge og sjove aktiviteter. 

 


 

AKTIVITETER OG UNDERHOLDNING
Tangkrogen i Aarhus er samlingspunktet til ODL Marselisløbet. Med det nye start- og målområde, vil Marselispladsen danne rammerne om hygge og fællesskab. På Marselispladsen vil du møde flere foodtrucks, som vil byde på lækker frokost. Du har også mulighed for at nyde en kold fadøl i solen, til tonerne af live jazz-musik, imens klovnene Alfredo og Charlie laver ballondyr til børnene. Du kan følge med på Facebook, med alle de aktiviteter, du vil få fornøjelsen af. 

 


 

DET FÅR DU TIL ODL MARSELISLØBET 
- DAF opmålt rute med brutto/netto tid
- Musik og underholdning på ruterne
- Væskedepoter med vand og energidrik
- Fartholdere
- Vand, frugt og proteinbar i målområdet
- Gratis massage
- T-shirt og medalje til børneløbet
- Tre måneders gratis medlemsskab til Aarhus 1900 Atletik/Motion (4. kvartal 2018)