AARHUS' SMUKKESTE OG MEST TRADITIONSRIGE MOTIONSLØB

Lørdag den 1. september skydes ODL Marselisløbet igang for 47. år i træk. Endnu engang vil tusindevis af løbere deltage i det traditionsrige løb og løbe i de smukke Marselisskove. Udover at løbe på de smukke, traditionsrige løberuter, er der også lagt op til en byfest med massevis af aktiviteter og underholdning for alle. Det er derfor den perfekte anledning til at være sammen med venner, familie, studiekammerater og kollegaer til denne årlige sommerfest på Tangkrogen

 

                                                                  

 


 

DISTANCER
Til ODL Marselisløbet kan alle være med, når den smukke tur i Marselisskoven finder sted. Uanset om man har lyst til den klassiske 12 km rute eller 6 km. Der er også mulighed for en 6 km walk. Og de yngste vil få fornøjelsen af 3 km børneløb, hvor alle børn vil få en t-shirt og en medalje. Du kan læse mere om de forskellige distancer herunder:

 

                                                                                   

 


 

NYT START- OG MÅLOMRÅDE
I 2018 vil du til ODL Marselisløbet opleve et start- og målområde, som bryder den ellers traditionsrige opstilling. Alle firmateltene vil danne rammen for målstrækningen, og når du kommer i mål, kommer du direkte ind til den intime Marselisplads, som vil summe af hygge og sjove aktiviteter. 

 


 

AKTIVITETER OG UNDERHOLDNING
Tangkrogen i Aarhus er samlingspunktet til ODL Marselisløbet. Med det nye start- og målområde, vil Marselispladsen danne rammerne om hygge og fællesskab. På Marselispladsen vil du møde flere foodtrucks, som vil byde på lækker frokost. Du har også mulighed for at nyde en kold fadøl i solen, til tonerne af live jazz-musik, imens klovnene Alfredo og Charlie laver ballondyr til børnene. Du kan følge med på Facebook, med alle de aktiviteter, du vil få fornøjelsen af. 

 


 

DET FÅR DU TIL ODL MARSELISLØBET 
- DAF opmålt rute med brutto/netto tid
- Musik og underholdning på ruterne
- Væskedepoter med vand og energidrik
- Fartholdere
- Vand, frugt og Herbalife Nutrition proteinbar i målområdet
- Gratis massage
- T-shirt og medalje til børneløbet
- Yoga efter løbet  (medbring selv måtte eller håndklæde - der er mulighed for bagageopbevaring under løbet)
- Tre måneders medlemsskab til Aarhus 1900 Atletik/Motion (4. kvartal 2018)

 


 

FORTRÆNING 
Fælles fortræning til ODL Marselisløbet med Bevæg dig for livet RUNNERS.
Inden løbet har du i år mulighed for at teste både ben og ruten til GRATIS fællesfortræning til ODL Marselisløbet. Bevæg dig for livet Runners har planlagt 5 varierende træninger der sikre dig at du får testet og tunet formen til at blive klar til løbet.

Vi mødes på Tangkrogen (Is huset - Filtenborg Plads) Kl. 17:30

Onsdag d. 1 august

Onsdag d. 8 august

Onsdag d. 15 august

Onsdag d. 22 august

Onsdag d. 29 august

Hop i løbeskoene og træn med de andre deltagere til ODL Marselisløbet - Runners lover sved på panden, smil på læben og god stemning. Alt er GRATIS og ALLE kan være med!
Alle træninger starter fælles med 20 min varierende træning med fokus på høj puls og funktioneltræning. Derefter opdeler vi os i grupper med forskellige pace og distance hvorefter vi løber ud og tester dele af ruten til Marselisløbet. Følg med på Facebook: ODL Marselisløbet

Hold dig opdatere her på hjemmesiden eller på løbets Facebookside.

Du har også mulighed for at følges med Runners til selve ODL Marselisløbet den 1. september. De vil være der til at heppe, bakke op og gøre alt for at det bliver den bedste løbeoplevelse.

 


 

SPONSORER VED ODL MARSELISLØBET