LAD BØRNENE VÆRE EN DEL AF TRADITIONEN FRA DE ER SMÅ

Til ODL Marselisløbet kan børnene løbe med på en 3 km spændende rute, så de allerede fra små kan opleve at være en del af det traditionsrige ODL Marselisløb. Børneløbet er kun få år gammel, men er allerede blevet en stor succes for børnefamilierne. Børneløbet skydes igang klokken 10.00 lørdag den 1. september 2018. 
                 
                                    

 

AKTIVITETER OG UNDERHOLDNING
Børneløbet er meget mere end bare et motionsøb. Marselispladsen vil være fyldt med aktiviteter for børn og barnlige sjæle. I børneteltet kan børnene udfolde deres kreative side. Vores smukke gudinde vil sidde klar til at lave flotte ansigtsmalinger, Rush kommer også forbi med deres maskot igen i år, som gerne giver en high-five, alt i mens klovnene Alfredo og Charlie laver ballondyr. 

 


RUTEN
Til Børneløbet vil børnene få fornøjelsen af at løbe 3 km på den klassiske 12 km rute. Ruten vil være afspærret, men forældre er selvfølgelig stadig velkommen til at løbe med. 
Du kan se ruten her. 

 

T-shirt og medalje
Udover forplejning vil alle børn få en flot T-shirt, som de kan løbe i til ODL Marselisløbet, og i mål vil alle børn få en flot guldmedalje.