Overblik over muligheder som Marselisløber 

 

Vi håber du havde en skøn dag på den solbeskinnede rute i Marselisborgskovene langs Aarhusbugten og synes om det mere intime set-up i start- og målområdet.
Se dit resultat her. Se en masse herlige billeder fra dagen på spotted eller i Steffens galleri.

Som deltager i Marselisløbet 2018 har du mulighed for at benytte Aarhus 1900 Atletik/Motions løb/walk trænings tilbud RESTEN AF ÅRET!
Vi håber du har lyst til at komme og træne med os, og vi er klar til at byde dig velkommen i vores fællesskab. 

Netop fællesskabet gør, at flere hundrede løbere/walkere tropper op tre gange om ugen. 

Det handler ikke blot om at have noget til fælles, men ligeså meget om at være fælles om noget; Og vi er fælles om at løbe/gå, med plads til alle niveauer, forudsætninger og ambitioner. Vi er en del af hinandens frirum og sætter stor pris på at bevæge os. Enten hen imod fælles mål eller imod egne mål.

De forskellige træningsgrupper i Aarhus 1900 A/Ms løbeafdeling dækker over et bredt spekter af løbere. Der er et aktivt og engageret team med ca. 30 trænere fordelt på de forskellige træningsgrupper.
Vi tilbyder løb/walk træning alle mandage og onsdage kl. 17.45 eller 18.00 (afhængig af træningsgruppe) samt lørdage kl. 10. Alt du skal gøre, er at møde ved Ceres Park på Stadion Allé.

Du kan læse om de forskellige løbegrupper her. Hvis du hellere vil deltage i klubbens walk, kan du læse om det her. Derudover tilbyde vi også atletiktræning om fredagen, som du kan være en del af. Du finder mere information om atletiktræningen her

Ud over den ordinære træning har du mulighed for at deltage i vores ”kør ud - løb hjem”-arrangementer, klubdage, fester, foredrag, ugentlige fællesspisninger samt adgang til løbestilsanalyse, massage og fysioterapi udført af behandlere med speciale i løbere. Nogle tilbud kræver en mindre egenbetaling.

Har du spørgsmål, så kontakt gerne Motionsudvalgets formand via vores kontaktformular, ved at klikke send besked under hans billede her.


Vi håber at se dig til træning!