Gratis tilbud til alle frivillige fra Aarhus Kommune

16. januar 2018 14:11 , af Thomas Nolan Hansen

Kære gode medlemmer!

Her er et godt, gratis tilbbud fra kommunen til alle jer, der i årets løb har været frivillige. Og det er mange!!!

Søndag d. 21. januar inviteres alle frivillige og deres familier til en gratis dag i svømmehallerne, skøjtehallen og skøjtebanen, som en del af åbningen af Aarhus 2018 Europæisk Frivillighovedstad.

Aarhusianerne yder en stor frivillig indsats hver dag. Det vil Aarhus Kommune, fejre og anerkende ved at give de frivillige gratis adgang til de kommunale svømmehaller, skøjtehal samt skøjtebanen søndag d. 21. januar.

De frivillige i Aarhus gør en kæmpe indsats for at binde hverdagen sammen for mange. Derfor skal vi fejre, synliggøre og anerkende alle de frivillig, både dem der lægger mange timer i foreningslivet, dem der sidder i forældrebestyrelse, dem der er besøgsvenner på plejehjemmet   ja, kort sagt alle frivillige der giver noget af sig selv til fællesskabet. Jeg er stolt af, at Kultur og Borgerservice kan være med til at byde ind i Frivillighovedstadsåret og gøre åbningen for alle, udtaler Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice.

I Lyseng Svømmebad kan de frivillige prøve kræfter med en forhindringsbane på vand og i Badeanstalten Spanien er svømmehallen såvel som Grossererbadet åben for de frivillige. Gellerupbadet og Aarhus Svømmestadion lægger vand til svømning og er man mere til frossen is, så er der mulighed for at komme på glatis både i skøjtehallen og på skøjtebanen ved Musikhuset. Som noget ekstraordinært holder skøjtebanen åben helt til kl. 21 denne søndag.

Praktisk information
Fortæl i billetlugen, hvor du er frivillig og nyd en dag i svømmehallen eller på glatis.

Frivillige har gratis adgang til nedenstående faciliteter (inkl. skøjteleje så længe lager haves) søndag d. 21. januar:
Skøjtebanen ved Musikhuset
Aarhus Skøjtehal, Göteborg Allé 9, 8200 Aarhus N
Lyseng Svømmebad, Lysengvej 4, 8270 Højbjerg
Badeanstalten Spanien, Spanien 1, 8000 Aarhus C
Gellerupbadet, Karen Blixens Boulevard 41A, 8220 Brabrand
Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaards Gade 5, 8000 Aarhus C


Vær opmærksom på, at der er begrænsninger for, hvor mange der kan benytte faciliteterne samt at skøjtebanen kan være lukket pga. vejret. Læs mere om åbningstider mv. for stederne på www.vigirbyenpuls.dk.