DET KLASSISKE CYKELLØB

Søndag den 2. september skydes ODL Marselis Cykelløbet igang for 27. år i træk. Endnu engang vil tusinde mennesker deltage i det traditionsrige løb og få fornøjelsen af tre smukke ruter, som henvender sig til alle niveauer. Det er derfor den perfekte anledning til at samle venner, familie, studiekammerater og kollegaer til denne årlige sommerfest på Tangkrogen.

 

                                            

 


 

DISTANCER
Til ODL Marselis Cykelløbet kan alle være med, da du har muligheden for at cykle 30km, 50km eller 80 km. Du kan se et overordnet kort af de forskellige ruter ved at klikke på distancerne herunder. Eller du kan se mere specifikke informationer om 30 km ruten her, 50 km ruten her og 80 km ruten her

 

                                                                                                                    

 


 

AKTIVITETER OG UNDERHOLDNING
Tangkrogen i Aarhus er samlingspunktet til ODL Marselis Cykelløbet. Her vil Marselispladsen danne rammerne om hygge og fællesskab. På Marselispladsen vil du møde flere foodtrucks, som vil byde på lækker frokost. Du har også mulighed for at nyde en kold fadøl i solen. Du kan følge med på Facebook, med alle de aktiviteter, du vil få fornøjelsen af. 

  


 

DET FÅR DU TIL ODL MARSELIS CYKELLØBET 
- Smukke ruter, hvor sikkerheden vil være i top
- Et depot på hver distance med vand, energidrik, energibar og kage
- Vand, frugt, proteinbar og kage i målområdet
- Gratis massage

 


  
FORTRÆNINGER 
Husk, at du inden løbet får mulighed for at afprøve både ben og ruten. 
Der er i år fire åbne fortræninger, som man helt gratis kan deltage i. Det foregår på følgende datoer om som beskrevet her. 

Søndag den 27. maj
Mødested er på Tangkrogen kl. 13:00. Der bliver lavet to grupper, som begge kører 50 km. En på 25-28 km/t og en på 30km/t (måske lidt hurtigere). 

Søndag den 17. juni
Mødested er på Tangkrogen kl, 10:00. Der bliver igen lavet to grupper, som begge kører 50 km. En på 25-28 km/t og en på 30km/t (måske lidt hurtigere).

Søndag den 12. august
Mødested er på Tangkrogen kl. 10:00. Hvis der er deltgere nok vil der blive indelt fire grupper. To grupper der køre 50 km, en på 25-28 km/t og en på 30km/t (måske lidt hurtigere). Der vil desuden også være to grupper der kører 80, i samme hastighed. 

Søndag den 19. august
Mødested er på Tangkrogen kl. 10:00. Hvis der er deltgere nok vil der blive indelt fire grupper. To grupper der køre 50 km, en på 25-28 km/t og en på 30km/t (måske lidt hurtigere). Der vil desuden også være to grupper der kører 80, i samme hastighed. 

 

Alle fire fortræningerne følger selvfølgelig Marselisruten. Få testet formen og forbedret formen og bliv helt klar til ODL Marselis Cykelløbet. Kom og vær med! 
Hold dig også gerne opdateret på løbets Facebookside.