Marseliscykelløbet

Søndag den 30. august skydes Marselis Cykelløbet igang for 29. år i træk. Endnu engang vil tusinde mennesker deltage i det traditionsrige løb og få fornøjelsen af tre smukke ruter, som henvender sig til alle niveauer. Det er derfor den perfekte anledning til at samle venner, familie, studiekammerater og kollegaer til denne årlige sommerfest på Tangkrogen. Hvad enten du drømmer om at vinde pointtrøjen, bjergtrøjen, ungdomstrøjen eller den gule trøje, så er der flere forskellige distancer at vælge imellem. Kom og deltag i et smukt cykelløb, hvor vi garanterer højt humør, hygge på tangkrogen og læskende drikke under og efter løbet. 

 

                                                             

 


 

DISTANCER
Til Marselis Cykelløbet kan alle være med, da du har muligheden for at cykle 30km, 50km eller 80 km. Du kan se et overordnet kort af de forskellige ruter ved at klikke på distancerne herunder. Eller du kan se mere specifikke informationer om 30 km ruten her, 50 km ruten her og 80 km ruten her

 

                                                                                                                    

 


 

AKTIVITETER OG UNDERHOLDNING
Tangkrogen i Aarhus er samlingspunktet til Marselis Cykelløbet. Her vil Marselispladsen danne rammerne om hygge og fællesskab. På Marselispladsen vil du møde flere foodtrucks, som vil byde på lækker frokost. Du har også mulighed for at nyde en kold fadøl i solen. Du kan følge med på Facebook, med alle de aktiviteter, du vil få fornøjelsen af. 

  


 

DET FÅR DU TIL MARSELIS CYKELLØBET 
- Smukke ruter, hvor sikkerheden vil være i top
- Et energi/væksedepot på hver distance 
- Vand og frugt, proteinbar i målområdet
- Gratis massage