Spørgsmål til 1900 Walk?

Jesper Nothlev
Jesper Nothlev
+4540896609

Flere muligheder for gangtræning

Vores søsterafdeling "Aarhus 1900 Gang og Motion" går stavgang. også uden stave! Det er helt frivilligt. De går ud sammen og deler op undervejs i 2 tempogrupper.
Se hjemmesiden her: http://www.1900gangmotion.dk/

Walk er et tilbud i Aarhus 1900 A/M

Vi har i april 2018 etableret walk som et tilbud til dig der gerne vil dyrke en forholdsvis let tilgængelig, skånsom og effektiv motionsform. Siden opstarten er vi vokset stille og rolig, så det er ikke usædvanligt at vi er omkring 20-25 walk'ere på en hverdagsaften.
Ud over glæden ved at gå i fællesskab med andre, kan walk også være en måde at træne op på, hvis du gerne vil lære at løbe. Og walk kan være måden at at træne på, hvis man som løber er skadet, eller bruge det som suplerende udholdenhedstræning. 

Alle der kan gå 5 km på en time, kan være med. Vi kompenserer for fartforskelle ved at samle op undervejs, eller splitter walkholdet op i forskellige tempi/distancer. Vi går typisk mellem 5 og 6 km/t. Vi bruger ofte bakker til at få pulsen op, ved at give tempoet frit. Har du lyst at lære gangteknik, som kan hjælpe dig med at få mere fart på, er dette også muligt.

Hvor og hvornår?

Vi træner mandag og onsdag kl. 18:00 og lørdag kl. 10:00. Til daglig går vi typisk 5-7 km. Om lørdagen er der ofte mulighed for længere ture.
Vi mødes inden afgang foran stadion ved statuen af de 2 fodboldspillere. Du er meget velkommen til at komme forbi og prøve en tur sammen med os. Henvend dig til en af instruktørerne. Vi har gule veste på, og der står "1900 Walk" på ryggen.

Se også vores facebookgruppe her: https://www.facebook.com/groups/1900walk/ 

Tilmelding til 1900 Walk

For eksisterende motionsmedlemmer af Aarhus A/M er walktilbudet inkluderet i dit kontingent.

Er du ikke medlem af Arhus 1900 A/M i forvejen, kan du tilmelde dig 1900 Walk og dermed blive medlem af Aarhus 1900 A/M. Der er ingen tilmeldingsgebyr. Kontingentet er 250 kr/kvartalet.

BEMÆRK: Ved indmeldelse spørger vi efter betalingskortoplysninger, også selvom du ikke skal betale i første omgang. Der bliver ikke trukket penge på dit kort uden varsel og du har altid mulighed for at stoppe betalingen.

Klik her for tilmelding til 1900 Walk

Her har du 1900 Walk's gæve instruktører

Anni Lysmose
Anni Lysmose
Carlo Andreasen
Carlo Andreasen
Else Pihlkjær
Else Pihlkjær
Jesper Nothlev
Jesper Nothlev
Lotte Herskind
Lotte Herskind
Mette Kirstine Østergaard
Mette Kirstine Østergaard
preben poulsen
preben poulsen

1900 Walk opslagstavle (du skal logge på for at skrive)

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Der er ingen opslag endnu