Træningskalender

Henter begivenheder...

Tovholdere/Instruktører

Vi er foreløbig et hold på 6 tovholdere, som er parat til at at få tilbuddet om gangmotion godt i gang. Herunder ser du et billede af 5 ud de 6: Jesper, Anna, Anni, Carlo og Lotte. Else hjælper også til, men kom desværre ikke med på billedet.

 

Spørgsmål til 1900 Walk?

Jesper Nothlev
Jesper Nothlev
+4540896609

Flere muligheder for gangtræning

Vores søsterafdeling "Aarhus 1900 Gang og Motion" går stavgang. også uden stave! Det er helt frivilligt. De går ud sammen og deler op undervejs i 2 tempogrupper.
Se hjemmesiden her: http://www.1900gangmotion.dk/

Walk kickoff 27. maj 2018 - Lidt om den praktiske workshop

Andreas starter med et kort foredrag i forlængelse af Claus Hechmann's foredrag om løb og gang

  • Andreas fortæller lidt om sig selv
  • Gang i foreningen
  • Gang den mest naturlige bevægelsesmåde
  • Gang teknik
  • Forskellen på løb og gang
  • Fordelen ved gang
  • Spørgsmål og svar
Derefter går vi ud og laver den praktiske del på ca. en time. Med opvarmning, kort intro til gang teknik, intro til gennemgang af gangens faser med fokus på sikker og hurtigt gang med en god kropsholdning. Evt. afslutning med test af Hechmann træningszoner for din videre træningsplanlægning.
Link til tilmelding finder du herunder.

1900 Walk er et nyt tilbud i Aarhus 1900 A/M

1900 Walk er et nystartet tilbud i Aarhus 1900. Vi etablerer walk som et tilbud til dig der gerne vil dyrke en forholdsvis let tilgængelig, skånsom og effektiv motionsform. Walk kan også være en måde at træne op på, hvis du gerne vil lære at løbe. Og walk kan være måden at at træne på, hvis man som løber er skadet. Alle kan være med. Vi inddeler vores walkhold i forskellige tempi, og du har mulighed. for at lære at gå hurtig.
 
Vi træner mandage og onsdage kl. 18:00 og lørdag kl. 10:00. Vi mødes foran Marselisborghallen inden afgang.
Vi holder et officielt Kick-off program søndag d. 27. maj kl. 13:00 med et foredrag af Claus Heckmann om løb og gang, og i forlængelse af foredraget afholder vi en praktisk worskshop i gang ved Andreas W. Nielsen. 
 
- Tilmelding til foredrag (kl. 13:00) og praktisk workshop (kl. 14:30-15:30) med Andreas: Link til tilmelding (for medlemmer)
Maks. 20 deltagere. Forbeholdt aktive deltagere og instruktører i 1900 Walk. Vil du med og er du ikke medlem endnu, så tilmeld dig 1900 Walk herunder.
 
- Tilmelding til foredrag alene (kl. 13:00-14:20) : Link til tilmelding (for medlemmer)
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig via mail til Jesper Nothlev på jno@juno.dk. Tilmelding er først gyldig ved modtaget bekræftelse.

Tilmelding til 1900 Walk

Er du ikke medlem af Arhus 1900 A/M i forvejen, kan du tilmelde dig 1900 Walk og dermed blve medlem af Aarhus 1900 A/M. Der er ingen tilmeldingsgebyr. Kontingentet er i opstartsfasen (2018) fastsat til 250 kr/kvartalet. Kontingentopkrævning er planlagt til at starte op første gang 1. juli 2018, såfremt 1900 walk på dette tidspunkt er et fast etableret tilbud.

BEMÆRK: Ved indmeldelse spørger vi efter betalingskortoplysninger, også selvom du ikke skal betale i første omgang. Der bliver ikke trukke penge på dit kort uden varsel og du har altid mulighed for at stoppe betalingen.

Klik her for tilmelding til 1900 Walk

1900 Walk opslagstavle (du skal logge på for at skrive)

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Der er ingen opslag endnu