Trailrunning er et tilbud i Aarhus 1900 A/M


Trail er et tilbud for alle medlemmer i Aarhus 1900 A/M. Den første officielle træning startede i april 2018.
Trailrunning er et tilbud til løbere som gerne vil dyrke løb på en anden måde end den traditionelle form, hvor man ofte løber på asfalt eller brede skovveje. Trailløb er ikke nær så belastende som de ensidige gentagne bevægelser, der er ved at løbe på hårdt underlag. Vi løber på skovveje, skovstier, på stranden og i terrænet. Træningen giver en fantastisk kontakt med naturen og vi løber i al slags vejr året rundt. Om vinteren løber vi torsdag aften med pandelamper og sommetider lørdag/søndag (bliver annonceret på FB og i kalenderen til venstre i menuen). Som regel er der 30- 40 løbere til træning om torsdagen. Vi løber i små grupper, hvor hastighed og dagsform afgør, hvilken gruppe man kan løbe i. Ofte skifter løberne lidt rundt i grupperne.

Alle der kan løbe 5 km på alm. vej uden pause på 35 minutter kan være med.

Hvor og Hvornår?

Vi træner torsdage kl. 18:00 fra Ørnereden. Nogle gange træner vi også lørdage (se opslag på FB eller i kalenderen er på siden).
Aften træningen er på 1 – 1,5 time. Der kan ikke siges noget præcist om, hvor langt vi løber, idet det er afhængigt af det terræn, vi løber i.
Du er meget velkommen til at komme forbi og prøve at løbe en tur med os inden du melder dig ind i Aarhus 1900 A/M. Du møder bare op og kontakter en af trænerne, som også vil hjælpe dig med at vælge gruppe.
Se også vores facebookgruppe her: Link til facebook gruppen Aarhus 1900 Trailrunners

Tilmelding til Aarhus 1900 Trailrunners

For eksisterende motionsmedlemmer af Aarhus A/M er Trailtilbuddet inkluderet i kontingentet.
Er du ikke medlem af Arhus 1900 A/M i forvejen, kan du tilmelde dig Aarhus 1900 Trailrunners og dermed blive medlem af Aarhus 1900 A/M. Der er ingen tilmeldingsgebyr. Kontingentet er 350/250 kr/kvartalet (senior/pensionist). Du har så mulighed for at deltage i løbetræningen for motionister man-/ons-/lørdag, samt drage fordel af alle de andre tilbud, der er for motionister i Aarhus 1900 A/M, Det drejer sig bl.a. om uddannede trænere (både trail og motionsløb), klubhus med sociale aktiviteter, tilskudsløb (til andre løb) og deltagelse i klubbens egne løb og m.fl. tilbud.
BEMÆRK: Ved indmeldelse spørger vi efter betalingskortoplysninger.

Tilmeld dig her hvis du er under 65 år - Senior Motion

Tilmeld dig her hvis du er mindst 65 år - Pensionist